Æ knæjt

æ Redaktør Gunner Hattesen er den nye mand til det ærefulde hverv som redaktør af institutionen æ Rummelpot. 

Gennem mange år har Gunnar Hattesen sat et præg på sønderjysk politik, kultur og nyheder. Gunnar Hattesen er både redaktør og udgiver driver Graasten- og Bov Avis, der er det store nyheds og annoncemedie fra Sundeved og den sydlige del af Aabenraa kommune. 

Samtidig med Graasten Avis driver Gunnar Hattesen også Graasten Rejser, som hver uge sender sønderjyder på spændende ture i både Danmark, Tyskland og Sverige. 

æ Redaktør Gunnar Hattesen sagde ved overdragelsen af æ Rummelpot ord, som tegner til en spændende fremtid for æ Rummelpot: "Ja, vi rumler videre, og jeg glæder mig til at videreføre den stolte tradition, hvor vi med humor spidder sønderjyderne - høj som lav. æ Rummelpot er stykke sønderjysk kultur, som jeg gerne vil være med til at videreføre. Mit mål er, at æ Rummelpot skal opleve sit 100 års jubilæum, så vi har lagt en produktionsplan frem til 2045", lyder det muntert fra 58 årige Gunnar Hattesen.

Tags: æ Rummelpot, Southern Jutland , magasin, karikatur, Sønderjysk Humor

Udskriv

Om æ Rummelpot

I over 70 år har æ Rummelpot spiddet politikere og godtfolk. Vi sørger for at de ikke bliver glemt, samtidig giver vi sønderjyderne noget at grine af. Det er ikke for sjov!  

Læs mere

Hvem er online

Vi har 292 gæster og ingen medlemmer online

Mød æ Rummelpot på Facebook