1952

Fra Grønland til Gråsten. Forsiden markerer at kongeparret er ekviperet med grønlandske nationaldragter, og at kong Frederik har skiftet kongeskibet Dannebrog ud med en kajak, som han sejler med på Gråsten Slotssø, hvor der også er isbjørne..

Læs mere ...

Udskriv

1981

Var det hvid slavehandel? Nordens Gretna green, Tønder, blev som den skotske by kendt for mange internationale bryllupper. Det oplyses, at over 5000 udenlandske par er blevet viet på byens rådhus.

Læs mere ...

Udskriv

1972

På vej mod EF. Igen blev landsdelen udsat for store forandringer, da Danmark stemte sig ind i EF med et overvældende flertal af ja-stemmer - og overraskende mange i Sønderjylland.

Læs mere ...

Udskriv

2005

Etniske sønderjyder. "Blandt sønderjyder i 2005" var den samlende titel over de mange illustrationer af årets særlige begivenheder.

Læs mere ...

Udskriv

1958

En grænse er handel. Gennem tiderne har indkøbstrafikken over grænsen skiftet retning og karakter. Sidst i 1950'erne kom de tyske husmødre til Danmark for at købe smør, og det medførste store trafikkøer.

Læs mere ...

Udskriv

Flere artikler ...

  • 1
  • 2

Om æ Rummelpot

I over 70 år har æ Rummelpot spiddet politikere og godtfolk. Vi sørger for at de ikke bliver glemt, samtidig giver vi sønderjyderne noget at grine af. Det er ikke for sjov!  

Læs mere

Hvem er online

Vi har 41 gæster og ingen medlemmer online

Mød æ Rummelpot på Facebook